fcb.portal.reset.password

Les participants a la jornada/FOTO:CVB-Barça

Dissabte passat el CV Barcelona-Barça es va sumar a l’11a Festa de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, duent a terme una jornada de voleibol per a un grup de persones amb discapacitat i amb dones amb risc de vulnerabilitat, demostrant, un cop més, que en aquest club no tot és competitivitat.

Dia especial

Al pavelló d’INEFC, jugadores i tècnics del vòlei blaugrana van gaudir ensenyant alguna de les tècniques d’aquest complicat esport, acabant, els que encara tenien forces, amb un partit, tots barrejats, sense reglament, ni punts, per únicament divertir-se, ja que aquest era el motiu principal de la jornada.

Tots i totes, les persones discapacitades, les dones amb risc de vulnerabilitat, les jugadores i els tècnics, van poder gaudir d’unes hores de relaxament i de convivència.

Intercanvi d’obsequis

El club va donar a tots els participants uns obsequis entregats per la Fundació del Futbol Club Barcelona i el calendari del nostre club, on hi havia tots els nostres equips; el grup de dones amb risc de vulnerabilitat, per la seva banda, va obsequiar amb un punt de llibre i un pin totes les jugadores que havien col·laborat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();