fcb.portal.reset.password

Tots els equips del CVB Barça a la pista d'INEFC (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Ha estat a les instal·lacions d'INEFC a Barcelona, campament base del CVB Barça. Amb una mica de retràs respecte de l'horari previst (17.30 h), tots els equips del club associat al FC Barcelona han fet acte de presència a la pista principal. Animats des de les graderies pels pares, mares i amics, les noies han aparegut per presentar el projecte 2011/12.

"Les expectatives són bones perquè totes les jugadores, des de la base fins a les de Superlliga, treballen dur", ha explicat Marta Gens, la nova entrenadora del primer equip.

Gens, una institució en el vòlei femení –internacional-, s'ha acoblat a un projecte amb bons fonaments: "La base és la mateixa. Agraeixo al Jordi (Catalán) –l'antic entrenador – perquè m'ha deixat molta feina feta. Començar la temporada així no és tan dur".

Per a l'entrenadora els objectius són clars: "Millorar el que es va fer l'any passat i que les jugadores valorin la companyonia i els estudis, perquè en el futur dependran d'ells per treballar. Esportivament lluitarem per ser el més amunt possible i pujar a la Superlliga".

I sembla que les premisses ja s'estan interioritzant pel primer equip. "L'objectiu principal és pujar a la Superlliga i guanyar la Copa Princesa. Aquest any el veig més possible que mai. Hem fet fitxatges nous, tenim jugadores joves de selecció i l'entrenador és una gran persona i una gran jugadora. Confio molt en ella i confio en arriba lluny", ha afirmat Laura Carmona, una de les jugadores.

La Superlliga-2 comença en un mes

El 15 d’octubre el CVB Barça començarà la competició de la regularitat. La Superlliga-2 femenina arrenca a Navarra contra el GH Ecay Leadernet. Les blaugranes esperen millorar, si pot ser, la quarta posició amb què van acabar l’any passat, la segona temporada a la Superlliga-2.

 

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();