Visita al campió en un enfrontament amb doble premi

Visita al campió en un enfrontament amb doble premi

El Barça de Rugbi buscarà donar la sorpresa diumenge davant el VRAC per intentar ser a la semifinal de la Copa del Rei i sumar la segona victòria en lliga

“Ens ho deixarem tot per intentar donar la sorpresa al Pepe Rojo”, assegurava Sergi Guerrero després del partit davant l’Hernani que va obrir la lliga per als blaugranes i que va acabar amb victòria culer. I no li falta raó a Guerrero quan diu que “caldrà donar la sorpresa” perquè el VRAC és molt VRAC i encara més al Pepe Rojo. Els de Valladolid no perden com a locals des del 22 de gener del 2017, ara fa dues temporades, quan el VRAC va perdre el derbi davant el SilverStorm. I si bé és cert que la setmana passada el proper rival del Barça va perdre al Pepe Rojo, també davant l’altre equip de Valladolid, el VRAC jugava com a visitant (ja que tant VRAC com Salvador juguen al mateix estadi).

Copa i lliga en joc

Una sorpresa doncs que, tot i ser una tasca molt complicada, els blaugranes no veuen impossible i més ara a principi de temporada. A més, en cas de victòria blaugrana, el Barça faria un pas de gegant cap a les semifinals de la Copa del Rei, ja que cal recordar que el resultat del partit de diumenge també serveix pel grup de la competició del KO (format per VRAC, Barça i Cisneros).

Així i tot, els blaugranes són conscients de la dificultat motiu pel qual el Barça prioritza la lliga i sap que sortir amb algun punt del Pepe Rojo ja seria un èxit.

El partit es podrà en veure a partir de les 12.30h per la Liga4Sports.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut