El Barça no pot amb l’Ampo Ordizia i trenca la seva ratxa positiva

Després de set jornades els blaugranes es queden sense puntuar en un partit en el qual els visitants han estat superiors

L’Ampo Ordizia ha trencat l’espectacular inici de lliga del Barça de rugby. Els blaugranes han perdut per 22-34 en un partit en el qual els visitants han anat sempre per davant en el marcador. Aquesta és la primera jornada que els blaugranes es queden sense puntuar i acaba així la ratxa positiva del conjunt de Sergi Guerrero en aquest inici de lliga.

Sense abaixar els braços

Tot i que l’Ordizia ha anat sempre per davant en el marcador, el Barça no ha abaixat els braços en cap moment. Al final del primer temps, quan els visitants tenien un avantatge de 18 punts, els blaugranes han lluitat fins a l’últim segon per escurçar les distàncies. I així ho han fet. En l’última acció del primer temps els blaugranes han anotat la seva primera marca per posar el 10-21 amb el qual s’ha arribat al descans.

Aquesta intensitat s’ha mantingut en el segon temps i, de nou en el tram final de la segona part, el Barça ha tornat a lluitar fins a l’últim segon per intentar rascar algun punt. Tot i la marca en l’últim minut de partit, els visitants han acabat emportant-se el partit per 22-34.

Tot i la derrota el Barça es manté en la zona alta de la classificació amb 23 punts en set jornades, amb 4 victòries, 3 derrotes i 6 punts de bonificació.