El Barça de rugbi torna a la feina amb Sergi Guerrero al timó

El Barça de rugbi torna a la feina amb Sergi Guerrero al timó

El tècnic blaugrana ja treballa amb el seu equip convençut que amb molt de treball i mentalitat positiva les coses aniran bé

El primer equip del Barça de rugbi va tornar ahir al vespre als entrenaments per començar a preparar la temporada 2018/2019. Abans de l’inici de la sessió, el nou entrenador del Barça, Sergi Guerrero, va assegurar que “poder agafar aquest equip i tirar-lo endavant és una oportunitat única”. A més, Guerrero va afirmar que “si treballem des d’avui i no esperem a veure què fan la resta, estic convençut que les coses aniran bé”.

Hernani, a La Teixonera per començar

Els blaugranes obriran aquesta campanya el proper 16 de setembre a casa davant l’Hernani. En la segona jornada, el Barça tindrà la primera prova de foc de la temporada: la visita al camp de l’actual campió de Lliga i Copa, el VRAC Quesos Entrepinares. A més, cal tenir en compte que aquest segon enfrontament serà també vàlid per al grup de la Copa del Rei, el qual el completa el Cisneros.

En aquest sentit, Guerrero destacar la dificultat del grup, especialment pel partit davant del VRAC, tot i que va recordar que “millor enfrontar-nos a la segona jornada ja que si hagués estat més endavant el VRAC seria un equip més fet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut