El Barça sua per guanyar a Guernica, i es situa segon a la classificació (17-24)

Els blaugranes, que han dominat la primera part, han hagut de treballar de valent a la segona per acabar sumant la tercera victòria de la temporada

Haver de visitar el camp del Gernika RT mai és fàcil i menys si la jornada passada acabaves de perdre el derbi en l’últim minut. El Barça de Sergi Guerrero per,ò segueix demostrant que aquest equip no té límits i que es pot sobreposar a qualsevol situació. Victòria passada per aigua, com sol ser habitual a Guernica, i molt treballada del Barça per 17 a 24.

Domini en el primer temps

El Barça ha començat molt bé el partit tenint la possessió de l’oval durant bona part dels 40 minuts, més l’afegit, que ha durat el primer temps. El Barça s’ha avançat en el minut 5 de partit amb un cop de càstig que posava el 0-3 en el marcador. El joc ha entrat en una fase en la qual cap dels dos equips ha pogut acostar-se a la zona de marca rival, un fet que ha canviat en els últims 10 minuts del primer temps. El Barça ha passat a l’acció i en el minut 36 ha anotat el primer assaig del partit (0-19). Tres minuts més tard, els locals han respost amb un cop de càstig (3-10), però amb el temps acabat, el Barça ha anotat la segona marca que obria una diferència important per als de Sergi Guerrero (3-17).

Reacció blaugrana per sumar la tercera victòria

Tot i l’avantatge els blaugranes eren conscients que un partit que es disputa al camp del Gernika mai està guanyat fins que l’àrbitre assenyala el final. Els locals han estat capaços d’agafar el ritme del partit i han pogut empatar a la mitja hora d’enfrontament. Cinc minuts més tard però, el Barça ha anotat la tercera marca per sentenciar l’encontra i posar el 17-24 definitiu.

Amb aquest resultat el Barça suma la tercera victòria de la temporada i es situa segon de la classificació amb 15 punts, a 1 del SilverStorm El Salvador, el líder de la lliga, i amb un marge de 5 punts sobre les posicions de play off.