El Barça de Rugby rep l’Alcobendas en plena lluita pel segon lloc a la classificació

El Barça de Rugby rep l’Alcobendas en plena lluita pel segon lloc a la classificació

Els blaugranes tornen a la Teixonera amb l’objectiu de mantenir la dinàmica positiva i encadenar la sisena jornada consecutiva puntuant

Després de la Supercopa de rugbi, la Divisió d’Honor torna a alçar el teló de nou amb un partit d’alt nivell. Barça i Alcobendas es veuran les cares a la Teixonera en un enfrontament que decidirà qui es queda amb el segon lloc de la classificació en aquests primers compassos de competició. Els madrilenys arriben a Barcelona després d’empatar a 31 davant el SilverStorm El Salvador, un fet que demostra que el partit de dissabte (a les 16.30h) serà de màxima dificultat per als de Sergi Guerrero.

Cinc jornades puntuant

Cal destacar però, que el Barça no arriba en mal estat de forma. Després de suar una victòria la passada jornada al camp del Gernika, els blaugranes busquen encadenar la sisena jornada consecutiva puntuant. De fet, el Barça ha estat capaç, fins al moment, de puntuar en tots els partits. Aquesta dinàmica és la que l’equip no vol que es vegi trencada amb l’objectiu de mantenir-se en les posicions de play off, les quals queden ara a un marge de cinc punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut