El Barça de rugbi jugarà els dos primers partits de local a La Foixarda

El Barça de rugbi jugarà els dos primers partits de local a La Foixarda

El Barça-Hernani i el derbi català, Barça – UE Santboiana, no es jugaran a la Teixonera

El primer equip del Barça de Rugbi disputarà els seus dos primers partits de local a La Foixarda. El Barça ha buscat una segona opció després que La Teixonera hagi patit diversos atacs vandàlics durant els mesos d’estiu.

Només dos partits

Aquest canvi d’estadi, canviant La Teixonera per La Foixarda, serà només per als dos primers partits de lliga que el Barça jugarà com a local. Concretament seran els partits corresponents a la primera jornada, davant l’Hernani CRE, i el de la jornada número 3, davant la UE Santboiana. Posteriorment el Barça de Rugbi tornarà a disputar els seus partits de local a la Teixonera.

Un camp conegut

La Foixarda és un camp que el Barça de Rugbi ja coneix. De fet, la temporada passada els blaugranes ja van disputar un partit en aquest terreny de joc. Va ser la semifinal de copa, que va enfrontar els blaugranes al Salvador SilverStorm. Aquell partit va acabar amb una ajustada victòria visitant acollint més de 3.200 persones a l’estadi.

A més, un dels grans records que té el Barça dels darrers anys va aconseguir-se a La Foixarda. Es tracta de la final de la Divisió d’Honor B que es va disputar en aquest terreny de joc i que va acabar retornant al Barça a la màxima competició espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut