Un derbi per consolidar el bon moment del rugbi blaugrana

Un derbi per consolidar el bon moment del rugbi blaugrana

Després de la victòria a la Supercopa i al Pepe Rojo, els de Sergi Guerrero busquen la tercera victòria consecutiva davant dels de Sant Boi

Marcar un nou precedent en el rugbi català no és fàcil. Tampoc és l’objectiu del Barça de Sergi Guerrero que amb molt poc soroll i sense llançar cap paper a terra està convertint el Barça de rugbi en un dels equips a témer dins de la Divisió d’Honor espanyola. Tot i que els blaugranes encara tenen molt per fer si volen que aquesta sigui una gran temporada, l’inici espectacular dels blaugranes ha posat més d’un somriure als rostres dels aficionats culers.

Buscant la tercera victòria consecutiva

Si bé és cert que els últims dos derbis han acabat amb victòria blaugrana, el partit de la segona volta de lliga de la passada campanya i la Supercopa Catalana, la UE Santboiana segueix sent la favorita per al gran nombre d’entesos del món del rugbi espanyol. Tanmateix, al partit demà no s’arriba amb la superioritat que els de Sant Boi solien tenir en les darreres dècades sinó que, des de l’any passat, els aficionats al rugbi tornen a tenir la possibilitat de gaudir de grans derbis entre el Barça i la UE Santboiana gràcies al salt de nivell dels blaugranes.

El de demà es jugarà a la Foixarda, a les 12.30 i amb entrada gratuïta. Serà el segon derbi de la temporada i arriba en el millor moment per als blaugranes que, després de guanyar al VRAC al Pepe Rojo i ser líders empattas amb l’Alcobendas amb 9 punts de 10 possibles, podrien encadenar la tercera victòria consecutiva davant dels de Sant Boi.

Màxima intensitat durant 80 minuts

El tècnic del Barça però ha recordat que el partit encara no s’ha jugat i que per tant caldrà veure que passa a la Foixarda. A més, ha recalcat que el partit davant del VRAC ja és aigua passada i que només ha de servir per recordar als jugadors que “si volem guanyar caldrà donar la màxima intensitat durant els 80 minuts de partit, que és el que ens va permetre guanyar a Valladolid”.

Omplir la Foixarda

Un altre dels objectius que es marquen els dos equips és que el camp de La Foixarda pugui acostar-se a la xifra de 3.200 espectadors que hi va haver en el partit de la semifinal de la Copa del Rei entre el Barça i el SilverStorm el Salvador de la temporada passada. De fet, Guerrero ha fet una crida a tots els aficionats perquè “la Foixarda sigui una festa, volem que el camp estigui ple de gom a gom i, evidentment, després ho donarem tot per guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut