fcb.portal.reset.password

Berruezo, Hardoy, Borghi i Ávalos han estat presentats aquest matí a les oficines del club

El Barça de rugbi ha anunciat aquest matí quatre incorporacions per a la temporada 2018/2019. Es tracta de Rodrigo Ávalos, Joaquin Hardoy, Tomás Borghi i Jerónimo Berruezo, que han estat presentats a les oficines del club.

El talent del CUBA, segueix arribant a Barcelona

Tant Rodrigo Ávalos com Joaquín Hardoy arriben procedents del Club Universitario de Buenos Aires (CUBA). Ávalos, de 27 anys, 90 quilos de pes i 1,85 metres d’alçada, juga en la posició de número 12. La temporada passada va disputar un total de 14 partits en el TOP 14 de la URBA (Unión de Rugby de Buenos Aires). En les sis temporades que ha jugat amb el CUBA ha disputat un total de 82 partits acumulant prop de 6.000 minuts en aquesta competició. D’altra banda, Hardoy, de 29 anys, 79 quilos de pes i 1,74 metres d’alçada, juga en la posició de mitja melé. També ha disputat 6 temporades al TOP 14 de la URBA sumant un total de 104 partits i més de 8.000 minuts.

En el seu palmarès destaquen els mateixos resultats. Tots dos han disputat dos finals del TOP 14 de Buenos Aires (2014 i 2015), i tots dos han sumat un títol de campions d’aquesta mateixa lliga (2013). De fet, el títol que aquests dos jugadors, que compartien vestuari amb Bautista Guemes (actual jugador del Barça), va trencar un malefici de 43 anys sense títols d’aquest equip de la capital d’Argentina.

Borghi torna a casa i Berruezo deixa l’Hospitalet

La tercera incorporació del Barça, és una cara coneguda per bona part de la plantilla. Es tracta de Tomás Borghi que després de 4 anys a argentina ha decidit tornat al Barça de Rugbi, equip del qual va formar part. De fet, Borghi va ser un dels puntals perquè el Barça aconseguís l’ascens a Divisió d’Honor l’any 2014. En els anys que Borghi ha estat a Argentina, ha militat a les files del SIC.

L’últim jugador presentat aquest matí ha estat Jerónimo Berruezo, jugador procedent de l’Hospitalet, equip de la Divisió d’Honor B. Amb 28 anys, 1,75 metres d’alçada i 76 quilos de pes, fa dues temporades el mitja melé va estar a punt d’aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor espanyola.

Declaracions de les noves incorporacions

Joaquín Hardoy: “És un repte molt bonic, m’ha sobtat molt el nivell que hi ha aquí, crec que tenim un equip molt competitiu. Amb el CUBA vàrem trencar una ratxa de 43 anys, esperem trencar la del Barça i tornar aquest club al lloc on es mereix”.

Rodrigo Ávalos: “El nostre objectiu és entrar als play offs, i crec que els tres junts [Hardoy, Guemes i Ávalos] podem donar un punt d’experiència en els finals més apretats”.

Tomás Borghi: “L’ascens és un dels millors records que el rugbi m’ha donat”, “començar l’any amb un derbi és especial, no n’he jugat cap però tal com es viu la prèvia segur que serà un gran partit”.

Jerónimo Berruezo: “Em sento preparat per fer el pas a la Divisió d’Honor, era una passa que volia fer”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();