El Barça de rugbi comença la temporada amb una victòria treballada (19-12)

Els blaugranes han dominat amb claredat el primer temps però l’Hernani ha posat les coses molt difícils en la segona part

La Divisió d’Honor de rugbi ha alçat aquest migdia el teló amb la primera jornada de lliga. La Foixarda, que ha acollit prop de 300 espectadors, ha estat el camp on el Barça de Sergi Guerrero ha començat el seu camí aquesta temporada. Els blaugranes han aconseguit una victòria treballada davant l’Hernani CRE per 19 a 12.

Domini al primer temps, reacció a la segona part

El partit ha començat molt bé per al Barça en uns primers 40 minuts que han estat clarament dominats pels catalans. Al quart d’hora de partit el Barça ha obert el marcador amb un assaig transformat que ha anotat Rodrigo Avalos, una de les noves incorporacions. A les acaballes del primer temps, el jove jugador Felipe Alegria ha posat el 14-0 a l’electrònic que donava tranquil·litat als de Sergi Guerrero.

Després del descans l’Hernani ha passat a l’acció i ha tingut més la possessió de pilota. Tot i que no han pogut aproximar-se a la zona de 22 del Barça, els visitants s’han ficat dins del partit mitjançat 4 cops de càstig que han posat als bascos a només dos punts (14-12). A 10 minuts pel final el Barça ha tancat el partit amb la tercera marca blaugrana que ha deixat el 19-12 definitiu.

Primers punts a la lliga

Després de conquistar la Supercopa de Catalunya davant la UE Santboiana, els blaugranes comencen sumant 4 punts a la lliga. Tot i la victòria, Sergi Guerrero ha fet autocrítica del partit perquè ha afirmat que l’equip és capaç de donar més i ha assegurat que “encara cal millorar diversos aspectes del joc”. En relació al proper partit, al camp del VRAC Quesos Entrepinares, Guerrero ha assegurat que “ens ho prenem com un repte, sabem que és difícil però anem a donar-ho tot”. Cal recordar que el partit de la segona jornada també servirà per al grup de Copa del Rei i que en la jornada número 3 els blaugranes rebran la UE Santboiana a la Foixarda.