Tomy García: “Si imposem el nostre joc, guanyarem”

Tomy García: “Si imposem el nostre joc, guanyarem”

L’entrenador del FC Barcelona de rugbi assegura que “tenim el paper d’aspirant” però confia a poder donar la sorpresa a la Foixarda

Tomy García, l’entrenador del Barça de rugbi, ha assegurat avui que “tenim el paper d’aspirants i ells són els favorits”, fent referència al SilverStorm El Salvador, el rival dels blaugranes a la semifinal de la Copa del Rei de rugbi que es juga aquest diumenge.

García, que ha assistit  a l’acte que la Federació Catalana de Rugbi ha organitzat aquest matí a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), en el qual també ha assistit el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, i l’entrenador de la UE Santboiana, Lewis Williams, ha dit que afronta el partit amb ganes de donar la sorpresa i confiat en el joc que l’equip està mostrant aquesta temporada.

La clau: imposar el joc del Barça

El tècnic blaugrana ha destacat que el joc dels dos equips és molt diferent i que la victòria se l’endurà aquell que sigui capaç d’imposar el seu joc. Segons García els de Valladolid buscaran un estil més centrat en la davantera mentre que el Barça intentarà imposar un joc molt més dinàmic.

Cal destacar que l’últim precedent entre aquests dos equips és el partit de lliga corresponent a la setena jornada. En aquell enfrontament els blaugranes van ser capaços de remuntar un 0-14 en contra abans d’arribar al descans, tot i que els visitants van acabar emportant-se el partit.

Un partit especial

Un dels fets destacables més enllà del partit, serà l’homenatge que es realitzarà a l’últim equip del FC Barcelona que va guanyar la Copa del Rei. Abans de l’inici del matx els integrants d’aquell equip saltaran al camp amb el trofeu aconseguit l’any 1985.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut