Bautista Guemes seguirà al Barça una temporada més

Bautista Guemes seguirà al Barça una temporada més

El ‘10’ argentí jugarà la propera temporada amb el Barça per seguir aportant la seva experiència a una plantilla que es marca els playoff com un objectiu realista

El Barça de rugbi continuarà comptant amb Bautista Guemes la pròxima temporada. El 10 argentí de la secció de rugbi ha confirmat que continuarà un any més a disposició del Club per seguir aportant la seva experiència a un equip que afronta l’objectiu de consolidar-se a la Lliga i estar en la lluita pels playoff.

Un Top 14 un any més

Cal recordar que Guemes va arribar al Barça la temporada passada en la seva primera experiència al rugbi espanyol després de passar per la millor Lliga del món, el Top 14 francès. Va ser la temporada 2015/16 quan va formar part de les files de l’Agent i posteriorment va estar al Vannes (ProD2), abans de canviar d’aires i aterrar a Barcelona.

En el seu palmarès també cal destacar el campionat de la Unión de Rugby de Buenos Aires l’any 2013, amb el Club Universitario de Buenos Aires (C.U.B.A.), així com el títol de la Copa Mundial de Clubs de “seven” amb la URBA (Unión de Rugby de Buenos Aires), guanyat el 2014 amb la selecció de Buenos Aires. El seu rendiment va servir-li també per ser convocat a diverses concentracions amb els Jaguares.

Una temporada per emmarcar

Pel que fa a la temporada que Guemes va realitzar amb el Barça, cal destacar els seus 167 punts aconseguits (dels quals 157 amb el peu), en els seus 1.613 minuts disputats repartits en 21 partits, tots ells com a titular. Unes xifres que l’han portat a ser un dels jugadors clau de l’equip que va ser decisiu en partits com en el derbi català a la Teixonera, on va anotar dos drops decisius per a la victòria blaugrana.

Declaracions de Bautista Guemes

En el seu acte de presentació, Bautista Guemes ha assegurat que “estic molt content de seguir recolzant aquest projecte que estem tirant endavant”. A més, Guemes ha volgut valorar la temporada realitzada i ha assegurat que “vàrem aconseguir jugar la semifinal de copa, tot i que és cert que ens hagués agradat entrar als play off”. En aquest sentit, el “10” argentí es marca com a objectiu per a la pròxima campanya “jugar el major nombre de partits possibles i intentar entra als play offs”.

En relació a la seva experiència a la millor lliga del món de rugbi, el jugador renovat pel Barça ha destacat el creixement que està tenint el rugbi espanyol i ha assegurat que “el TOP 14 és un món molt professional, però si el rugbi a Espanya segueix creixent d’aquesta manera, pot arribar a seguir les passes del rugbi francès”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut