Tomy García: “a casa hem de pensar en la victòria”

Tomy García: “a casa hem de pensar en la victòria”

El tècnic blaugrana assegura que el Barça té opcions d’emportar-se el derbi català de rugbi, un fet que seria “la cirereta a una gran temporada”

Aquest matí l’entrenador del Barça de rugbi, Tomy García, i el tècnic de la UE Santboiana, Lewis Williams, han dut a terme el tradicional intercanvi de samarretes previ al derbi de demà dissabte a les 12.00 hores (Barça TV i Esport3).

A casa l’objectiu és guanyar

García ha assegurat que, tot i que en el partit de la primera volta l’objectiu era ser competitiu, “a casa crec que hem de pensar en la victòria”. De fet, el tècnic blaugrana ha recordat que el Barça ja va guanyar a la UE Santboiana en pretemporada. Tot i així García ha dit que una victòria davant l’etern rival seria “posar la cirereta” a una temporada que històrica després d’aconseguir la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, 32 anys després de l’última participació del Barça en aquesta competició.

Un derbi per creure en el play off

Pel que fa a la UE Santboiana, els de Sant Boi arriben en cinquena posició amb 11 punts d’avantatge sobre el Barça. De fet, si els blaugranes volen mantenir les opcions d’entrar al play off necessiten sumar cinc punts demà. En aquest sentit, Tomy García ha assegurat que “més enllà del play off és més la il·lusió del derbi, tot i que no són incompatibles: si volem estar al play off hem de guanyar el derbi”. A més, García ha volgut posar en valor el treball realitzat durant tota la temporada independentment al resultats: “nosaltres estem treballant per com juguem a rugbi, independentment de si entrem o no al play off”.

El derbi català de rugbi entre el Barça i la UE Santboiana es jugarà demà a les 12.00 hores a La Teixonera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut