El FC Barcelona Rugbi suma els primers 5 punts contra el CR La Vila (36-11)

Una de les noves incorporacions, Marcos Muñiz, va anotar dues marques claus per la victòria

El FC Barcelona va sumar diumenge la seva primera victòria de la temporada en l’estrena a casa, davant del CR La Vila. Els blaugrana es van imposar per 36 a 11, marcador que els permet sumar els primers 5 punts d’aquesta campanya. El partit va començar amb un cop de càstig que posava els visitants per davant (0-3) en el minut  2. La reacció blaugrana no es va fer esperar, i abans d’arribar al minut 10 el Barça anotava la primera marca (7-3). Al quart d’hora de joc, Bautista Guemes ampliava la distància amb un cop de càstig que posava el 10-3.

El Barça ja no va deixar escapar l’avantatge al marcador i en tot moment va portar la iniciativa del partit. Marcos Muñiz, amb dues marques decisives, es va erigir en el protagonista més destacat. Els blaugrana van sumar un punt de bonificació extra per haver anotat cinc marques. Al final del partit, Tomy va destacar que l’equip “encara té molt marge de millora”. Per la seva banda, Marcos Muñiz va remarcar que “tot l’equip ha jugat a un nivell molt alt”. El proper partit, diumenge que ve a la Teixonera contra Hernani.