El Barça surt amb el cap alt del camp del Silverstorm El Salvador (50-20)

L’equip blaugrana ensopega al Pepe Rojo, un dels estadis més complicats de la Lliga, però en surt amb bones sensacions de cara al derbi català

El FC Barcelona ha visitat avui el camp del Silverstorm El Salvador per disputar el partit corresponent a la divuitena jornada de Lliga. Els blaugranes no han aconseguit puntuar en un dels camps més difícils de la competició. Tot i així, el Barça surt del Pepe Rojo amb el cap ben alt i amb bones sensacions de cara al derbi català que es jugarà a La Teixonera d’aquí a tres setmanes.

Plantant cara a la primera part

La primera meitat del partit ha estat molt disputada entre els dos equips. Tot i que als cinc minuts de començar El Salvador obria el marcador amb un cop de càstig (3-0), els blaugranes han contestat ràpidament amb un assaig de Kovalenko i una transformació de Guemes al minut 10 (3-7). Més tard, després d’un assaig i una transformació d’El Salvador, Guemes posava 6 punts més al marcador (10-13) amb dos cops de càstig als minuts 23 i 32. La primera part ha acabat amb un resultat de 17-13 després que els locals transformessin un assaig a l’últim minut.

A la segona part s’ha decantat la balança a favor del club val·lisoletà. Al minut 73 el marcador mostrava 43-13 després de quatre marques de l’equip local. Tot i que el Barça ha aconseguit un assaig més, el matx ha acabat amb el resultat de 50-20.