Classificats per a les semifinals de la Copa del Rei

Classificats per a les semifinals de la Copa del Rei

El Barça supera a domicili el Senor Independiente (32-38) i suma el triomf al que ja va aconseguir en la tercera jornada contra l’Hernani (62-12)

El Barça de rugbi s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després d’aconseguir una treballada victòria, amb remuntada inclosa, al camp del Senor Independiente (32-28). El triomf se suma al que ja va aconseguir el Barça en la tercera jornada contra l’Hernani (62-12). El Barça és el segon equip que aconsegueix el bitllet per a les semifinals de Copa després que ja ho aconseguís en l’última jornada la Santboiana. Els altres dos semifinalistes es decidiran a la jornada 10, i sortiran d’aquests dos partits: Complutense Cisneros - Vrac Quesos Entrepinares i SilverStorm El Salvador - Sanitas Alcobendas Rugby. Les eliminatòries de semifinals es disputaran a partit únic, per sorteig entre els quatre equips classificats.

A la Lliga, el Barça és quart a la classificació amb quatre victòries i dues derrotes en els sis primers partits. El proper duel de Lliga a la Teixonera enfrontarà els barcelonistes amb el segon classificat, el SilverStorm El Salvador (diumenge, 12 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut