Arriba el derbi més igualat dels últims temps

Arriba el derbi més igualat dels últims temps

Fair play en la trobada entre els entrenadors dels dos equips, Tomy Garcia i Lewis Williams, que s’ha celebrat aquest matí al Baldiri Aleu en la prèvia del Santboiana-Barça de diumenge (12.30 h)

El renovat Barça de Tomy Garcia, flamant semifinalista de la Copa del Rei, visita aquest diumenge el Baldiri Aleu en el derbi més igualat, a priori, de les últimes temporades. El Barça arriba al partit per davant de la Santboiana a la classificació. Els blaugranes són sisens amb 20 punts, mentre que la Santboiana ocupa la setena posició amb 19 punts.

Com ja és tradicional, els tècnics dels dos equips, Tomy Garcia i Lewis Williams, s’han fet la tradicional fotografia conjunta en la prèvia del partit, en un acte que ha tingut lloc a l’Estadi Baldiri Aleu. Segons el tècnic blaugrana, Tomy Garcia, “el partit serà una prova per saber si ens mereixem continuar escalant posicions”. L’entrenador del Barça ha remarcat: “Caldrà fer-ho tot bé si volem guanyar, perquè ells són un equip molt fort a casa i el Baldiri Aleu és un fortí”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut