Primera victòria de la temporada

El Barça s’imposa al Getxo Artea per 17 a 24 amb un assaig a l’últim minut i l’equip surt de la zona de descens

El FC Barcelona arribava al matx amb la necessitat de puntuar i amb un objectiu clar: aconseguir la victòria davant d’un rival directe. El partit va resultat molt igualat, amb dues defenses dures. El Getxo va dominar al marcador durant la primera mitja hora gràcies a tres cops de càstig transformats, per només un del Barça (9-3). Just abans del descans, però, els blaugrana capgiraven el marcador quan Noel Marx anotava el primer assaig (9-10).

A la segona part, els cops de càstig van mantenir al Getxo dins del partit. Al minut 58, Toni Murciano tornava a avançar als blaugranes amb un nou assaig (12-17). Però a només 4 minuts del final el Getxo aconseguia empatar el partit (17-17). Amb aquesta igualtat s’ha arribat als instants finals. I no va ser fins a l’última acció del partit quan Laurea Moreno anotava un assaig vital per al Barça que donava la primera victòria a l’equip d’Stacy Duvenage.

La pròxima jornada el Barça afronta una nova jornada clau contra un equip recent ascendit: l’Independiente Rugby de Sevilla.