Premi de consolació per al Barça contra el Gernika (13-20)

Els blaugranes sumen un punt de bonificació amb un cop de càstig de Noel Marx a les acaballes del partit i puntuen per tercera jornada consecutiva

Partit intens entre el Barça i el Gernika, amb domini visitant i plantejament defensiu molt seriós per part dels d’Stacey Duvenage. El Bizkaia Gernika RT s’avançava molt aviat en el marcador, amb un assaig al minut 2, i abans del descans tornaven a convertir un nou assaig que deixava el marcador a la mitja part en 0-14.

La segona part començava amb un cop de càstig del Gernika que posava el 0 a 17. A partir d’aquest moment, el Barça reaccionava i començava a tenir més control del joc. Al minut 53, arribava el primer assaig català que escurçava distàncies (5-17). I a falta de 8 minuts pel final els blaugrana han aconseguit una marca que posava emoció al partit (10-17). I en els darrers instants del partit cada equip anotava un cop de càstig per deixar el definitiu 13-20 al marcador.

Preparats pel derbi

La setmana vinent, el Barça rebrà a l’UE Santboiana en el primer partit de la segona volta. Els blaugranes arriben amb la millor dinàmica de la temporada, després d’haver encadenat 3 jornades consecutives puntuant. A més a més, cal afegir-li les noves incorporacions que avui ja han debutat. Es tracta de Richard Steward, Francis Auwerda i François Du Toit (aquests dos últims van debutar fa dues jornades).