El Barça aconsegueix la salvació a la màxima divisió estatal

El Barça aconsegueix la salvació a la màxima divisió estatal

Malgrat perdre al camp del Biscaia Gernika, el conjunt dirigit per Tomy assoleix la permanència a la Divisió d’Honor en l’última jornada de Lliga

El FC Barcelona ha aconseguit la permanència a la màxima categoria del rugbi estatal en la darrera jornada de Lliga. Els homes de Pablo Tomás Garcia Tomy no han pogut sumar cap punt al camp del Biscaia Gernika, on han caigut per 40-28, però s’han aprofitat de la derrota del seu immediat perseguidor, el Getxo Artea, per segellar una merescuda salvació en una temporada en què han anat clarament de menys a més.

Trajectòria ascendent

Els blaugranes han experimentat una trajectòria ascendent durant la temporada, i ha estat en aquest tram final quan han estat capaços de sumar els punts necessaris per escapar del descens. En les darreres quatre jornades, des de l’arribada de Tomy, els barcelonistes han guanyat amb solidesa els dos partits que han jugat a casa.

En total, el FC Barcelona ha sumat 29 punts, dos més que el Getxo Artea i set més que el Ciencias Fundación Cajasol, els dos equips que descendeixen de categoria. Una desena posició que li permet continuar un any més a la Divisió d’Honor gràcies a les cinc victòries i els nou punts de bonificació (cinc d’ofensius i quatre de defensius).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut