El Barça supera l’Hernani i surt de la zona de descens (30-18)

Els blaugrana aconsegueixen sumar la bonificació ofensiva tot i jugar amb un home menys durant 50 minuts

Victòria important del Barça i estrena positiva dels nous fitxatges: Francois Du Toit i Francis Suliano Auwerda. Els blaugrana es van sobreposar a totes les adversitats per acabar sumant cinc punts, fins i tot a l’expulsió de Tim Vilaseca a la mitja hora de joc.

El Barça va ensenyar la seva millor versió davant l’Hernani, dominant el partit durant els 80 minuts i mostrant més intensitat que el rival sobre el terreny de joc. Bruno Granell, amb un assaig, i Noel Marx, amb dos cops de càstig, van avançar els blaugrana al marcador en els primers minuts (10-3). Abans de la mitja hora, però, l’Hernani va aconseguir l’empat i, tres minuts després, el Barça perdia per expulsió a Tim Vilaseca. Abans del descans, l’Hernani anotava un assaig que posava el 10-15 amb el qual s’arribava al descans.

En la segona meitat, el Barça va sortir disposat a tornar a recuperar el control en el marcador. Dos assaig de Bruno Granell i Joan Losada certificaven la remuntada (20-15). A partir d’aquest moment, el domini blaugrana encara va ser més aclaparador, i un assaig final de Bruno Ponisio deixava el marcador final en un clar 30-18 favorable a l’equip d’ Stacey Duvenage, que suma la segona victòria de la temporada. Amb aquest triomf, el Barça escala tres posicions i surt del descens després de superar a l’Hernani CRE (per l’average). El Barça ara suma 10 punts després de 9 jornades i es queda a 12 dels play off. La setmana vinent els catalans visitaran el camp del Complutense Cisneros, cinquè classificat.