El Barça no pot amb el VRAC Quesos Entrepinares (53-14)

Els blaugranes han estat per davant en el marcador durant els primer minuts de l’enfrontament, però a partir del minut 23 els locals han remuntat i han premut l’accelerador

El FC Barcelona ha acabat caient davant d’un dels equips més forts de la Lliga, el VRAC Quesos Entrepinares, l’actual segon classificat. Tot i que aquesta era una de les derrotes amb què el Barça podia comptar, els blaugranes s’han vist perjudicats per la victoria de l’Hernani a casa davant del líder, el Sanitas Alcobendas Rugby, que treu els bascos de la zona de descens

Un Barça que ha sortit amb les idees clares

Els de Stacy Duvenage han sortit avui amb les idees molt clares al partit. Tot i que han estat els locals el que s’han avançat en primera instància, en el minut 9 els catalans es posaven per davant en el marcador amb un assaig de Bruno Granell. No ha estat fins passat l’equador del primer temps, quan els locals han premut l’accelerador i han començat a agafar avantatge. Al descans el Barça encara estava dins del partit, amb un resultat de 22-7.

El VRAC no volia cap ensurt

A la segona meitat els locals no han volgut trobar-se amb cap sorpresa i han sortit al terreny de joc molt centrats en el que havien de fer. Amb un joc molt dur i que, en ocasions, anava més enllà del permès -així ho ha considerat l’àrbitre del partit mostrant tres targetes grogues als locals (dues d’aquestes per joc brut)-, el VRAC Quesos Entrepinares ha obert una diferència insalvable per als blaugranes.

Tot i així, i com ho demostren a cada partit els jugadors de Stacy Duvenage, el Barça no ha abaixat els braços, i pocs minuts abans d’acabar el partit arribava la segona marca blaugrana, a mans de Francisco Luis Montes, que deixava el definitiu 53-14 en el marcador. La pròxima jornada, el Barça té un partit clau amb la visita del Ciencias Fundación Cajasol a la Teixonera, partit clau per la a permanència.