Derrota contra el VRAC Quesos Entrepinares (5-28)

Els blaugranes cauen a la zona de descens abans dels dos propers partits decisius, contra el Ciencias Fundación Cajasol i l’Hernani CRE

El VRAC Quesos Entrepinares ha fet valer la seva superioritat i no ha donat cap opció al Barça. El primer assaig dels visitants ha arribat al minut 13 (0-7). Els de Valladolid han controlat còmodament el partit i han atacat constantment un Barça que no ha pogut mantenir la possessió de l’oval. Abans del descans, el VRAC ha fet dos assajos més que deixaven el partit sentenciat (0-21).

A la segona part, el VRAC ha deixat clar que no hi hauria marge per a la reacció i ha anotat un quart assaig tot just al minut 2 (0-28). Tot i la gran diferència al marcador, el Barça no ha abaixat els braços en cap moment i han fet una bona defensa que ha evitat una desfeta encara més gran. Al tram final del partit els culers han pogut anotar un assaig mitjançant Noel Marx (5-28). Amb aquest resultat, els barcelonistes ara són cuers a l’espera d’enfrontar-se a dos rivals directes les dues properes jornades. La setmana vinent el Barça viatjarà a Sevilla per jugar davant del Ciencias Fundación Cajasol, desè a la classificació amb només 2 punts que l’equip de Duvenage, i la setmana següent rebrà l’Hernani CRE, que es troba un punt per sobre dels blaugranes.