Santboiana 34 – FC Barcelona 13. El Barça planta cara durant 40 minuts

Primera derrota blaugrana després de sis jornades sense perdre

La primera meitat va estar força igualada, tot i que els locals van ser els primers a moure el marcador amb un cop de càstig. Vuit minuts més tard, els de Ricardo Martinena van empatar amb un altre i no va ser fins al minut 25 del primer període que els del Baix Llobregat van sumar el seu primer assaig. Els blaugranes van tornar a retallar les distàncies quan quedaven quatre minuts per arribar als vestidors gràcies a un cop de càstig (8-6), però els jugadors de la Santboiana no van deixar morir el partit encara i, abans d’enfilar el descans, van anotar un assaig que va deixar el marcador 15-6 a la fi dels primers 40 minuts de joc.

Una segona part massa llarga

A la represa, els de Sant Boi es trobaven més còmodes al terreny de joc i el seu domini va ser cada vegada més clar. Els blaugranes no gaudien de gaires oportunitats de sorprendre en el partit 270 entre tots dos equips, i quan al minut 65 els locals van anotar el tercer assaig, les esperances culers de sumar una nova jornada sense perdre es van esvair. La Santboiana encara va tenir temps de sumar dos assajos més i deixar una diferència massa gran al marcador malgrat que el FC Barcelona va anotar un assaig a les acaballes del matx per deixar el resultat final en el 34-13 definitiu.

El proper partit dels blaugranes serà a la Teixonera, el diumenge 20 de març a les 12.30 h davant de l’Alcobendas Rugby.