FC Barcelona 40 – Getxo Artea 20: Una nova victòria per als nois del rugbi

Amb la victòria davant del Getxo Artea, els de Ricardo Martinena se situen setens a la classificació

Els blaugranes van ser els primers a moure al marcador només començar el matx. El Barça va anotar el 3-0 amb un cop de càstig transformat que donava el primer avantatge al marcador. Els visitants van tornar-s’hi amb un assaig que no van transformar, però els culers no es van arronsar i Noel Marx va marcar un assaig i ell mateix es va encarregar de transformar-lo. Però els bascos van transformar dos assajos per deixar el resultat momentani en 10-15. Abans del descans, els de Martinena van escurçar les diferències (13-15) amb un cop de càstig amb què tots dos equips van marxar als vestidors.

Gran reacció a la segona part

A la segona meitat les coses van canviar sensiblement i la defensa blaugrana només va cedir cinc punts. El Barça va agafar el comandament del matx anotant el segon assaig gràcies a Theo Comissaris, i uns minuts més tard un altre cop de càstig deixava el marcador en 26-20. Amb el partit encarrilat el Barça va centrar-se a aconseguir el bonus ofensiu. El punt extra va arribar després dels assaigs de Felipe Martínez, al minut 67, i Laurea Moreno, a l’últim minut del partit.

El derbi a l’horitzó

Amb la victòria els culers sumen 34 punts i es planten a la zona mitjana de la taula. Ara mateix són setens (amb un partit pendent). Deixen enrere el Getxo Artea RT (32 punts) i l’Ampo Ordizia RE (33 punts). Els blaugranes encaren el partit del diumenge 28 de febrer a les 12.30 h davant de la Sanboiana amb la tranquil·litat d’haver-se allunyat de les posicions de descens i la millora en el seu joc, que els ha permès guanyar els darrers partits.