El Barça guanya el CRC Pozuelo i puntua durant cinc jornades consecutives

Amb aquesta victòria els blaugranes allunyen el descens a 10 punts

El FC Barcelona va guanyar per 5-29 el CRC Pozuelo i a poc a poc es va allunyant de la zona de descens. A més, l’equip ha puntuat durant cinc jornades consecutives per primera vegada a la Divisió d’Honor.

Els blaugranes van dominar el matx clarament des de l’inici i l’objectiu de sumar els punts per a la victòria i el bonus ofensiu estava a la ment de tots els jugadors dirigits per Ricardo Martinena. Al minut tres de partit van inaugurar el marcador amb un assaig d’Ivan Gurriere. Al minut 20 va arribar el segon gràcies a Noel Marx i la seva posterior transformació.

Rematant la feina a la segona part

El Barça va seguir dominant al segon període i va eixamplar la diferència tot just començar la segona part amb un tercer assaig, una altra vegada obra d’Ivan Gurriere (0-22). Quan quedaven deu minuts per a la finalització de l’enfrontament, Bruno Ponisio va tornar a marcar i va sumar el bonus ofensiu. Dos minuts abans d’acabar el partit el CRC Pozuelo va anotar una marca que va deixar el resultat final en 5-29.

El Barça, deu punts per sobre del descens

Amb la victòria el Barça encadena cinc jornades consecutives puntuant, tres victòries i dos empats, un rècord per als barcelonistes a la màxima competició. Ara el Barça queda novè amb 29 punts, 10 més que el Bizkaia Gernika RT (19), que marca el descens. El pròxim partit dels blaugranes serà el diumenge 14 de febrer a La Teixonera davant del Getxo Artea RT a les 12.30 h.