Complutense Cisneros - FC Barcelona. Una altra derrota del Barça de rugbi (41-23)

Els de Ricardo Martinena cauen derrotats en la seva visita a Madrid

El matx davant dels madrilenys va començar força animat. Els locals van inaugurar el marcador amb un assaig, però la reacció dels blaugranes no es va fer esperar i Iouis Barbarit va empatar un altre assaig i Noel Marx va fer la transformació que va posar dos punts per davant els catalans. Cristian Beteta encara va poder tornar a marcar per part culer per deixar el resultat momentani en 5-14. A poc a poc, els madrilenys van començar a consolidar el seu joc, i això els va permetre marcar dos assajos i dues transformacions per avançar-se una altra vegada. Abans d’acabar la primera part, els catalans van tornar a marcar i van deixar el marcador en 19-20 a la finalització dels primers 40 minuts.

La segona part es fa llarga

A la represa, el Complutense va sortir millor i només en deu minuts van anotar dos assajos més. Això els va permetre agafar una distància al marcador que als de Ricardo Martinena se’ls va començar a fer un món. Però la defensa local no va permetre que els blaugranes tornessin a anotar mitjançant un assaig i les forces van anar minvant. El marcador final de 41-23 és just pel que es va veure al camp i deixa els blaugranes penúltims de la classificació empatats a punts amb el Bizkaia Gernika, que ara mateix marca la salvació.