fcb.portal.reset.password

 

Èxit blaugrana al Campionat de Catalunya de patinatge artístic sobre gel. Nou dels tretze representants blaugrana presents a Vielha van pujar al podi de les seves categories nacionals, i fins a quatre patinadors i patinadores van pujar a dalt de tot del podi.

Fanny Maria va ser campiona de Catalunya el dissabte 11 de març en la categoria Basic Novice A. El podi 100% blaugrana el van completar Erika Riera (segona) i Júlia Rodríguez (tercera). Alexandra Martínez va ser quarta, i Alba Ribera va acabar en vuitena posició.  

La competició va continuar el diumenge 12 amb la categoria Júnior 2a i els programes lliures de Novice Advanced i Júnior. La barcelonista Marina Rodríguez va proclamar-se campiona de Catalunya, igual que el patinador Arnau Joly en la categoria Novice Advanced masculí. En femení, Ingrid Riera va ser subcampiona, per davant de Marta Joly i Ariadna Sibera.

En la categoria Júnior, Martina Mancusi va aconseguir pujar a dalt de tot del podi. Júlia Ribas va ser tercera, i Mònica Carratalà, quarta. 

Representació blaugrana al Mundial Junior de Taipei

Tres patinadors del FC Barcelona van participar el darrer cap de setmana en el Mundial Júnior de patinatge celebrat a Taipei (la Xina). Aleix Gabara va fer un bon paper en el seu programa curt, però no va poder classificar-se per a la final. Quant a la jove parella formada per Tòn Cónsul i Alexanne Bouillon, va finalitzar en 16a posició. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();