fcb.portal.reset.password

Foto dels campions blaugranes. FOTO: FCB

Foto dels campions blaugranes. FOTO: FCB

El FC Barcelona de patinatge va gaudir d’un exitós cap de setmana al Campionat d’Espanya celebrat a Logronyo. La secció de patinatge va presentar dos equips, el Barça Toons, en què competien 13 de les patinadores de la secció d’entre 10 i 12 anys, i el Barça Artistic Team, que competia en categoria sènior.

Pel que fa als més menuts, la puntuació aconseguida pel Barça Toons va ser de 59 punts. La coreografia realitzada per Patrick Capmartin, director tècnic de la secció, va ser clau amb la representació de la cançó De niña a mujer i que s’acabava amb la cançó Escándalo de Raphael.

Pel que fa a l’equip sènior, el Barça Artistic Team va presentar al seu programa coreogràfic la cançó Hello d’Adele i van aconseguir un total de 53 punts. Al programa llarg la coreografia va ser molt treballada amb una música especialment creada ‘gota a gota’ en què s’interpretava una història sobre l’aigua a l’univers. Van proclamar-se campions amb una gran imatge.

La gran feina de Capmartin i Marta Andrade va ser cabdal per a aquests dos campionats aconseguits. Aquest pròxim cap de setmana, a la Pista de Gel del FC Barcelona, se celebrarà la Copa Internacional Ciutat de Barcelona.

Els equips de l'Escola de Patinatge, a gran nivell

Pel que fa als equips Phoenix i Wonders, entrenats per Susi Mexía, Sonia Palacio i Dani Périz, tots dos van seguir amb la seva brillant evolució i els primers es van proclamar campions d'Espanya a la categoria Open +15. Els segons van acabar en una meritòria quarta plaça a l'Open -15. Cal destacar, a més, la segona plaça dels Phoenix i la sisena dels Wonders aconseguides recentment a la competició internacional de Marsella.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();