fcb.portal.reset.password

Foto de família dels blaugranes participants. FOTO: FCB

La secció de Patinatge Artístic ha tornat del Campionat de Catalunya amb grans resultats. Ha estat un gran cap de setmana i en gairebé totes les categories s’ha assolit el nivell més alt del podi. Per començar, en la categoria de debutants, la patinadora Noa Barcons ha aconseguit la segona posició, i la seva companya Annika Huestis ha pujat al lloc més alt del podi. Meritxell Mollà, també en Aleví, ha acabat en un meritori quart lloc.

Pel que fa a la categoria Júnior, la primera posició ha estat per a Marta Guinovart, i en categoria masculina, Marc Tort ha acabat amb l’or penjat al coll amb una brillant victòria. D’altra banda, en la categoria de Debs A, Alexandra Martínez ha quedat en el primer lloc; en segona posició, la seva companya Júlia Rodríguez; en tercer lloc, Berta Guinovart, seguides per Ingrid Amadoz i Alba Ribera. En categoria Debs Nacional, Ana Royo ha assolit l’or, i Erika Riera i Fanny Maria han acabat en segona i tercera posició, respectivament. Les també blaugranes Martina Puiggalí i Martina Ruda han acabat en quart i cinquè lloc.

Seguint amb més categories, en Basic Novice, Marta Joly s'ha endut l’or, mentre que Ariadna Sibera i Masha Goloubev van acabar en quarta i setena posició. En la mateixa categoria, però en masculí, Arnau Joly es va penjar l’or.

Pel que fa a Ingrid Riera, va acabar com a campiona de Catalunya. Daniela Blanco va quedar en tercera posició, Mònica Carratalà, cinquena, i Maria Rodríguez, sisena. En categoria Júnior Isu els campions de Catalunya van ser Júlia Ribas i Aleix Gabara, així com Irene Manau, subcampiona, i Ton Cónsul, tercer classificat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();