fcb.portal.reset.password
Les blaugranes van copar el podi de la categoria DEBS./FOTO:FCB

Les blaugranes van copar el podi de la categoria DEBS./FOTO:FCB

S'ha celebrat aquest cap de setmana a Puigcerdà el Campionat de Catalunya de patinatge sobre gel. Els patinadors i les patinadores blaugrana van tornar a Barcelona amb un bon estol de medalles, fet que demostra el bon moment que viu la secció.

Títols des de l’inici del campionat

Només començar la competició les nostres dues patinadores més joves, Júlia Rodríguez i Berta Guinovart, es van endur el títol de campiona i subcampiona de Catalunya en la categoria Escola.

Seguidament, en la categoria Debutants, Alexandra Martínez es va endur l’or, mentre que la seva companya Ingrid Amadoz va quedar segona; Alba Ribera, quarta, i Chloe de Wrobel, cinquena.

En Benjamí, Laia Capdevila va quedar tercera; Annika, Huestis, quarta, i Meritxell Mollàvuitena. Lluís Garcia, en la mateixa categoria, va quedar primer. En Aleví, Iria González va quedar en tercera posició. A la categoria DEBS A Janna Bernadó va pujar a dalt de tot del podi.

A la categoria Júnior / Sènior A Alex Abad es va endur l'or, mentre que el seus companys Marc Tort i Alex Tresserras, que era la primera vegada que competien en individual sobre gel, es van endur la segona i la tercera plaça, respectivament.

Segueixen els èxits

Ja a les categories Nacionals, en la categoria Debs, el podi va estar ple de patinadores del FC Barcelona. La primera classificada va ser Marta Joly, seguida per una segona plaça d'Anna Royo. La tercera va ser per a Masha Goloubev. Martina Puiggalí va quedar quarta; Martina Ruda, sisena; Erika Riera, setena, i Fanny Maria, vuitena.

A la categoria Novice Advanced, encara que en el programa lliure van tenir algunes errades, van aconseguir les següents posicions: Mònica Carratalà va ser la campiona de Catalunya, seguida per Alexandra Bernadó, i la tercera plaça se la va endur Maria Rodríguez. Daniela Blanco va quedar quarta; Júlia Puiggaí, cinquena, i Íngrid Riera, sisena.

Cal destacar Aleix Gabara, que en la mateixa categoria va realitzar un molt bon programa lliure tirant un triple 'lutz' i un triple 'flip', entre d'altres salts. Evidentment es va endur l’or i va fer gaudir a tothom una bona estona. Ja a la categoria Júnior Isu, Irene Manau va quedar en la segona posició i Ton Cónsul, en la primera.

En parelles, Mònica Carratalà i Ton Cónsul, en el seu programa lliure, ens van fer gaudir d'un altre moment fantàstic i amb molt sentiment. Ells també van pujar a dalt de tot del podi.

Els resultats blaugranes

ESCOLA

Julia Rodríguez – 1

Berta Guinovart - 2

DEBUTANTS

Alexandra Martínez - 1

Ingrid Amadoz - 2

Alba Ribera - 4

Chloe de Wrobel - 5

Lluis Garcia -1

BENJAMÍ

Laia Capdevila - 3

Annika Huestis - 4

Meritxell Mollà - 8

ALEVÍ

Iria Gonzalez - 3

DEBS A

Janna Bernadó - 1

JÚNIOR/SÈNIOR A

Alex Abad - 1

Marc Tort - 2

Alex Tresserras - 3

DEBS

Marta Joly - 1

Anna Royo - 2

Masha Goloubev - 3

Martina Puiggalí - 4

Martina Ruda - 6

Erika Riera - 7

Fanny Maria - 8

BASIC NOVICE

Jade Plancke - 2

Ariadna Sibera - 5

NOVICE ADVANCED

Mónica Carratalà - 1

Alexandra Bernadó - 2

Maria Rodríguez - 3

Daniela Blanco - 4

Julia Puiggalí - 5

Ingrid Riera - 6

Aleix Gabara - 1

JÚNIOR ISU

Irene Manau – 2

Ton Cónsul - 1

PARELLES

Mònica Carratalà/Ton Cónsul – 1

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();