fcb.portal.reset.password

Els patinadors blaugrana Consul i Gabara, dalt del podi / FOTO:FCB

Els cinc patinadors blaugrana van aconseguir un campionat estatal i dos sotscampionats, a banda que dues parelles també van ser campiones d'Espanya.

Un sotscampionat en la categoria Novice femenina

En la categoria Novice femenina, el Club presentava dues patinadores: Irene Manau i Alexandra Bernadó. Manau, dissabte, es va situar en tercera posició, gràcies al boníssim programa cur que va fer. Diumenge, amb un programa lliure correcte, va aconseguir la segona posició, proclamant-se sotscampiona d'Espanya.

Alexandra Bernadó estrenava categoria i, després de fer el seu programa curt, es va situar en la sisena posició. Però els nervis li van jugar una mala passada diumenge, ja que va fer un bon programa llarg però va cometre petits errors que la van ubicar finalment en la vuitena posició.

Campió i sotscampió en la categoria Novice masculina

En la categoria Novice masculina, el Club va presentar dos patinadors: Tòn Consul i Aleix Gabara. Consul va pujar al més alt del podi. Va quedar en primera posició en el programa curt, tot i tenir algunes errades, i malgrat no fer un programa del tot net. En el programa llarg, en canvi, va realitzar magnifica interpretació.

Gabara, igual que el seu company, va fer un programa curt amb alguna errada, però també es va situar en la segona posició. Un meritori programa llarg li va donar el sotscampionat.

Campions per parelles

Les dues noves parelles de patinatge artístic que el Club presentava en aquest campionat, Mònica Carratalà i Tòn Consul, va aconseguir l'or en aquesta modalitat en la categoria Novice, i Nerea i Javier Wis van obtenir també l'or en la categoria Júnior.

Júlia Ribas, sisena

En la modalitat de patinatge individual va representar el Club Júlia Ribas, que participava per primera vegada en aquesta categoria. El seu programa curt no va ser gaire bó, però diumenge va fer un molt bon programa, gràcies al qual es va situar, finalment, en la sisena posició.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();