fcb.portal.reset.password

El patinatge artístic en bona línia.Foto:Arxiu-FCB

Cap de setmana intens pel patinatge artístic del FC Barcelona. Campionat estatal a Logronyo i Trofeu Occitània el ballet. En les dues competicions bons resultats per a les blaugranes, que continuen en línia creixent.

Podis a Logronyo

El patinatge artístic blaugrana va tornar del Campionat d’Espanya, que es va disputar a Logronyo, amb dos podis en tres categories.

En la categoria Junior 2ª va quedar campiona d'Espanya la blaugrana  Anna Gabara, en quarta posició Ingrid Amarante i en 6ª posició Cristina Manzanera.

En la Categoria Infantil, tres patinadores Alexandra Bernado, Maria Rodriguez i Marta Guinovart, van representar al FC Barcelona. Alexandra Bernadó va quedar en 3ª posició, Maria Rodriguez 8ª posició i Marta Guinovart 9ª posició.

En la categoria Debs, el club va portar a 4 patinadores, la Mónica Carratala, que va quedar en 8ª posició, la Daniela Blanco 10ª posició, la Ingrid Riera 11ª posició i la Júlia Puiggali en 17ª posició.

Segona posició a Occitània

En quant al Ballet, el Barça Artístic Team, va aconseguir la plata en el trofeu d’Occitània que es celebrava a Tolosa el passat dissabte dia 21.

A destacar que han aconseguit derrotar a l'actual campió del mon. En les dues competicions que porten aquesta temporada ja porten un or i una plata. Ja només els hi resta el Campionat d'Espanya que es celebrarà el proper 26 de Maig a Madrid.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();