Comença la temporada de les seccions amateurs

Comença la temporada de les seccions amateurs

El rugbi, l’hoquei gel i el bàsquet femení comencen la temporada el proper dissabte

Els de la Teixonera començaran el curs amb un derbi contra la UE Santboiana al Baldiri Aleu. L’equip de rugbi estarà dirigit pel sud-africà Stacy Duvenage després de la marxa de l’entrenador Ricardo Martinena. Duvenage era, fins ara, el segon entrenador de l’equip. A més, el Barça presenta cinc incorporacions, a més de mantenir peces clau com els olímpics Pol Pla i Joan Losada, a més de Gorka Echevarría o Noel Marx.

Continuar millorant, l’objectiu de l’hoquei gel

L’equip d’hoquei gel dirigit per Danylo Didovsky també debuta dissabte. En aquest cas, serà contra el Txuri Urdin de Sant Sebastià al País Basc. La plantilla també ha realitzat incorporacions per augmentar el nivell competitiu, a més de l’arribada de diversos jugadors del planter al primer equip, el gran objectiu de la secció d’hoquei gel.

Mateo Rubio serà el nou entrenador del CBS Barça

Després de la marxa de Tito Sobrin, Mateo Rubio és l’encarregat de liderar aquesta temporada el bàsquet femení blaugrana. Rubio, amb experiència al bàsquet masculí, dirigirà una plantilla que ha incorporat la jugadora nord-americana Sheila Dixon, procedent de la UE Mataró, a més d’incorporar al primer equip Regina Aguilar, Teresa Cabanillas, Berta Alegre i Paula Curtó, fins ara jugadores del Sènior B.

Les aspiracions de l’equip barcelonista aquesta temporada són les d’arribar a la fase final de la Copa Catalunya. Les noies del bàsquet femení comencen el curs aquest dissabte a les 19.45 h al Pavelló Juan Carlos Navarro contra el JET-QSPORT de Terrassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut