Victòria agònica per aconseguir el pas a la final

El Barça venç l'Al Ahli en una frenètica semifinal (3-2) que s'ha decidit a la pròrroga El conjunt blaugrana es jugarà el títol aquest diumenge (18.15, hora catalana) davant del Vasco da Gamma

El FC Barcelona de futbol platja ha aconseguit el pas a la final del Mundialet de Clubs després de vèncer l'Al Ahli a les semifinals (3-2). Els blaugranes, que han arribat als instants finals per sota en el marcador, han aconseguit l'empat gairebé sobre la botzina, per després completar la remuntada a la pròrroga amb un gol de Llorenç.

El conjunt barcelonista ha saltat al camp coneixedor de les virtuts d'un Al Ahli que ja va posar les coses molt difícils en l'enfrontament de la fase de grups. I és que el conjunt de Qatar compta amb una plantilla amb quatre campions del món a les seves files: els portuguesos Madjer, Jordan, Coimbra i Bruno Novo (aquest últim, sancionat per a la semifinal).

El partit ha arrencat amb un ritme baix, amb els dos conjunts pensant més a no encaixar que a buscar la porteria rival. No ha estat fins a mitjans del segon període que el Barça ha aconseguit avançar-se al marcador mitjançant una espectacular rematada de Llorenç. A partir de llavors els blaugranes han desplegat el seu millor futbol, però s'han topat una vegada i una altra amb un incommensurable Mohammed Jasmi. L'arquer de l'Al Ahli ha tret mans de tot tipus per mantenir viu el seu equip.

A mitjans del tercer període l'Al Ahli ha reaccionat per capgirar el marcador gràcies a dos gols a pilota aturada. Quan el FC Barcelona, impotent davant les intervencions de Jasmi, semblava abaixar els braços el porter blaugrana Jo, a només 46 segons per al final, ha disparat un míssil des del seu propi camp per enviar el partit a la pròrroga.

En els tres minuts suplementaris el FC Barcelona ha enfortit la seva defensa i ha lluitat pel gol que li donés la victòria. D'aquesta manera, Llorenç, amb una espectacular xilena, ha aconseguit tombar el mur del conjunt de Qatar. A un minut per al final Madjer ha fallat una clara ocasió a porteria buida que hauria suposat la igualada.

Els blaugranes s'enfrontaran aquest diumenge (18.15, hora catalana) al Vasco da Gamma, que s'ha imposat al Fluminense, en la final del Mundialet de Clubs de futbol platja.