El FC Barcelona, a la conquesta del IV Mundialet de Clubs de Beach Soccer

El FC Barcelona, a la conquesta del IV Mundialet de Clubs de Beach Soccer

El torneig es disputarà entre el 9 i el 13 de desembre a Rio de Janeiro i els blaugranes compartiran escenari amb vuit grans clubs més El debut serà davant la UD Llevant dimecres, 9 de desembre, a la 16.15 h (hora catalana)

El FC Barcelona repetirà participació en un dels grans esdeveniments de futbol platja que s’organitzen en l’àmbit mundial. Com van fer l’any passat, els blaugranes disputaran la 4a edició del Mundialet de Clubs de Beach Soccer, que tindrà lloc entre el 9 i el 13 de desembre a Barra de Tijuca (Rio de Janeiro).

Després de quedar-se a les portes de la final a l’últim gran torneig, la Barcelona Beach Soccer Cup, i de l’irregular participació de l’equip a l’anterior Mundialet de Clubs, el capità del Barça, Ramiro Amarelle, ha assegurat que l’equip té la mentalitat i l’ambició per poder aconseguir el millor resultat: “No tenim gaire bon record de l’última edició, en què ens vam quedar a les portes de la semifinal. Aquest any arribem amb el convenciment que podem jugar la final”.

El debut dels blaugranes, contra la UD Llevant

Els blaugranes han quedat enquadrats al grup 2 amb l’Sporting Clube de Portugal, l’Al Ahli –el botxí l’any passat– i la UD Llevant. El debut, precisament, serà contra els valencians, el proper dimecres 9 de desembre (16.15 h, hora catalana). Pel que fa a la resta de partits del Barça, el dijous 10 l’equip jugarà contra l’Al Ahli, i tancarà la fase de grups el divendres 11, també a les 16.15 hores, contra l’Sporting Clube de Portugal. Aquells que vulguin gaudir d’un dels espectacles més macos de futbol platja podran seguir tots els partits del conjunt barcelonista per Esport3.   

L’altre grup estarà format per l’actual campió, el Corinthians SC, que es veurà les cares amb el Flamengo, el Fluminense i el Vasco da Gama. Només es classificaran per a les semifinals els dos primers de cada grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut