El Barça, entre els quatre millors en futbol platja

El Barça, entre els quatre millors en futbol platja

Els blaugranes vencen l'Sporting de Lisboa (8-6) amb un espectacular Datinha i accedeixen a les semifinals del Mundial de Clubs

El FC Barcelona va aconseguir el pas a les semifinals del Mundialet de Clubs de futbol platja per la porta gran després d'imposar-se en un matx vibrant a l'Sporting Clube de Portugal (8-6). Amb aquesta victòria els blaugranes segellaven el pas a les semifinals com a primers del Grup B.

El potencial ofensiu dels barcelonistes, que van manar en el marcador durant tot el partit amb un Datinha estel·lar -5 gols-, va marcar la diferència davant d'un conjunt portuguès que no va abaixar els braços.

Conscients que només la victòria els donava el pas a les semifinals, els dos conjunts van sortir a guanyar el partit des de l'inici. Durant els primers compassos l'intercanvi de cops va ser constant, la qual cosa va situar el 2 a 2 al final del primer període. Nico es va convertir en protagonista del Barça per tornar l'avantatge, i Datinha la va ampliar fins a establir el 4 a 2.

Datinha trenca el partit

El conjunt blaugrana va seguir controlant el duel al segon període, en què Datinha tornaria a ser protagonista en sumar tres nous gols. Malgrat que el FC Barcelona va aconseguir obrir forat al marcador, l'Sporting no es va donar per vençut. El conjunt portuguès va replicar una vegada i una altra als gols dels blaugranes fins a arribar al tercer temps amb tan sols un gol de desavantatge.

Però el Barça, que no volia sorpreses en el seu camí cap a les semifinals, va sentenciar el partit al tercer període. Primer Ozú i més tard Datinha, amb el seu cinquè gol, van obrir de nou una bretxa de tres gols de diferència que l'Sporting només va poder maquillar al tram final del partit. Als últims compassos, ja amb el control total de la pilota per part dels barcelonistes, es va veure alguna jugada espectacular, però cap va acabar en gol.

El xiulet final va arribar amb el 8-6 al marcador, fet que atorgava al FC Barcelona la primera posició del seu grup i el passi per a les semifinals, en què s'enfrontarà amb l'Al Ahli dels Emirats Àrabs Units. En l'altra semifinal es veurà un duel carioca entre Vasco de Gama i Fluminense.

 


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut