Victòria, líders i a buscar el límit

El conjunt dirigit per David Salsench suma una victòria ajustada al camp del Jolaseta i es manté líder de primera

Victòria ajustada del Barça de hockey herba femení al camp del Jolaseta en un partit que ha acabat amb el resultat de 0-1. Les blaugranes no han començat molt bé l'enfrontament i han patit en els dos primers períodes davant d'un Jolaseta molt fort en el seu terreny de joc. Després del descans però, el ritme del partit ha canviat per complert i les blaugranes han passat a dominar el matx. Amb millors moviments de pilota i pressions altes, el Barça ha pogut començar a crear ocasions de perill. No ha estat fins a falta de 10 minuts pel final que les blaugranes, a la sortida d’un penal córner, han pogut anotar l’únic gol del partit. Tot i que en el tram final les locals han disposat de diverses ocasions, el Barça ha sabut gestionar l’avantatge per sumar tres punts més.

Una jornada més, líders

Després de sis jornades el conjunt dirigit per David Salsench suma ja 4 victòries i dos empats, i segueix sense conèixer la derrota. Les blaugranes es mantenen líders, empatades amb el CH Sardinero.

Després del partit el tècnic blaugrana ha assegurat que “els propers partits ens diran fins on podem arribar”. I és que les blaugranes afronten tres partits claus davant el Castelldefels, el Línia 22 i l’Atlètic Terrassa. Nou punts en joc que poden determinar quin és el límit d’aquest equip segons el tècnic blaugrana.