Guanyar per seguir assolint els objectius

Guanyar per seguir assolint els objectius

El Barça femení busca tres punts per mantenir el liderat, i el masculí una victòria per fer un pas endavant a la lliga

Nova jornada per als dos primers equips del Barça d’Hockey Herba que afronten el cap de setmana amb confiança, les primeres per la bona dinàmica, i els nois perquè confien a sumar els tres punts per aconseguir la segona victòria de la temporada.

Centrar-se en la lliga

Després del missatge de tranquil·litat que el tècnic Oriol Torras va enviar ahir, en una entrevista als mitjans del club, els blaugranes afronten el partit de demà amb el convenciment de poder sumar una nova victòria. Tres punts que permetrien al Barça tancar la primera volta amb set, una situació similar que la de la temporada passada.

Fins ara els blaugranes només han pogut sumar una victòria, al camp del Jolaseta, i un empat davant el Júnior.

Per la seva banda, el Línia 22 arriba a l’últim partit de la primera volta com a cuer i amb 8 derrotes de 8 jornades. Aquesta situació fa que una victòria blaugrana deixes el descens directe a 7 punts de diferència i permetria als d’Oriol Torras fer un pas endavant en la lliga.

Sumar per seguir liderant

Pel que fa a l’equip femení, les blaugranes visitaran diumenge el camp del Castelldefels HC. El conjunt dirigit per David Salsench arriba a l’enfrontament liderant la lliga amb 14 punts, els mateixos que el CH Sardinero. El Barça buscarà una nova victòria, la cinquena de la temporada, per seguir una jornada més al capdavant de la primera divisió davant un equip necessitat de punts després de sumar només dos punts en 7 jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut