El Barça d’hockey herba aconsegueix la primera victòria, mentre que les noies sumen un punt i ja són líders

El Barça d’hockey herba aconsegueix la primera victòria, mentre que les noies sumen un punt i ja són líders

Els blaugranes van guanyar el passat divendres a Bilbao i van perdut per 3 a 4 davant el CD Terrassa. Les noies van empatar a 1 amb la Reial Societat

El Barça de hockey herba ha sumat aquest cap de setmana la seva primera victòria de la temporada. Va arribar al camp del Jolaseta, en el primer partit de la doble jornada disputada. El partit va acabar amb victòria contundent per al Barça, 1-5, que va donar els tres primers punts per al conjunt dirigit per Oriol Torras. En el segon partit, disputat el passat diumenge al Pau Negre, els blaugranes no van poder superar el CD Terrassa i van acabar cedint l’enfrontament per 3-4.

El Barça es queda ara en novena posició amb 4 punts, un menys que el Jolaseta que és vuitè amb cinc punts.

Líders i amb camp per correr

Per la seva banda, l’equip dirigit per David Salsench va sumar un punt al complicat camp de la Reial Societat. El partit, que va estar marcat per la forta pluja, va acabar amb empat a 1 en el marcador, que situa a les blaugranes líders de la primera divisió, empatades amb 11 punts amb el CH Sardinero. Cal destacar que l’equip femení encara no ha perdut cap partit en les cinc primeres jornades, sumant 3 victòries i 2 empats.

La propera jornada el Barça de hockey femení visitarà el camp del Jolaseta, que és vuitè amb 5 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut