El Barça domina el Club de Campo però els madrilenys acaben sumant la victòria (4-1)

Els blaugranes s’han avançat amb un gol de “Miki” Delàs i han arribat al descans amb avantatge, però en el tram final del partit els locals han estat més encertats

El Barça d’hoquei herba no ha pogut començar la temporada amb victòria. Els d’Oriol Torras han acabat perdent per 4-1 al difícil camp del Club de Campo, en un partit que els blaugranes han dominat en tot moment. De fet, el Barça ha estat el conjunt que s’ha avançat en el primer període mitjançant un penal córner que Miki Delàs ha desviat per posar el 0-1 a l’electrònic. Abans del descans, el Barça ha tingut fins a tres ocasions per fer pujar el 0-2 però el porter local ha pogut allunyar el perill. Al descans el conjunt dirigit per Oriol Torras dominava en el joc i en el marcador (0-1).

Un gol fantasma, el cop d’efecte

A la represa el Club de Campo continuava tenint molta possessió de pilota però seguia sent incapaç de generar perill. Per contra, els catalans han continuat esperant a tenir ocasions per sortir a la contra. Així i tot, els madrilenys s’han posat per davant en el marcador amb dues accions aïllades que han acabat amb gol (2-1). El Barça ha reaccionat i ha augmentat la pressió defensiva, cosa que li ha permès disposar de més ocasions gràcies a les recuperacions en zones properes a l’àrea rival. Ha estat gràcies a una d’aquestes recuperacions que el Barça ha pogut anotar el segon gol però l’àrbitre del partit ha considerat que la pilota no havia entrat del tot. El gol fantasma ha estat un cop dur per als blaugranes, que han vist com abans del final del tercer període els locals anoven el 3-1.

Ja en l’últim període, amb un Barça bolcat a l’atac, el Club de Campo ha pogut sentenciar el partit amb el 4-1 i emportar-se la primera victòria de l’any.

Confiança plena de Torras

Després del partit el tècnic blaugrana, Oriol Torras, ha assegurat que “marxo empipat perquè avui mereixíem molt més” però al mateix temps ha afirmat que “l’esforç que han fet avui els jugadors és per emmarcar, si juguem així estic convençut que la setmana vinent podem sumar tres punts”.

El pròxim enfrontament del Barça d'Hoquei Herba serà el diumenge 16 de setembre a les 12.45 hores al Pau Negre. El rival dels blaugranes serà el Júnior FC.