El Barça de hockey herba es queda curt en la remuntada (2-3)

Els blaugranes van tornar a posar contra les cordes a un dels equips capdavanters de la lliga, però van acabar cedint els tres punts del Pau Negre

El Barça d’hockey herba necessitarà guanyar sí o sí la setmana vinent al camp del R.S Tenis. Després de la derrota dels blaugranes davant l’Egara per un ajustat 2-3, el Barça necessitarà sumar tres punts la propera jornada si vol seguir aspirant a accedir a la Copa del Rei.

Optimisme pel bon joc mostrat

Això sí, el Barça té motius per ser optimista de cara al partit de la jornada número 4, ja que els blaugranes, que han tingut un calendari molt complicat fins al moment, han obligat als seus rivals a exigir-se al màxim. Els d’Oriol Torras van tornar a avançar-se en el partit disputat ahir al Pau Negre gràcies a un gol de Fergus Dunn a la sortida d’un penal córner. Però només tres minuts més tard, i amb el temps ja complet del primer període, els visitants van posar les taules al marcador.

En el segon període els blaugranes van seguir acostant-se a la porteria rival, tot i que l’Egara també va disposar d’alguna ocasió clara com un xut que va picar al travesser. Abans del descans, els visitants van anotar l’1-2 després d’una centrada  des de la dreta que cap defensa del Barça va poder refusar i que Xavi Amat només va haver d’empènyer entrant pel segon pal. En el tercer període va ser quan els egarencs van posar una marxa més i el Barça va patir. En el minut dos de període, els visitants van posar l’1-3 gràcies a un penal córner, resultat amb el qual es va arribar als últims disset minuts de partit.

Tot i el resultat en contra, el Barça va tornar a dominar el partit i va tenir ocasions clares per tornar-se a ficar dins del partit. El 2 a 3, obra de Matías Fernández, no va arribar fins al minut 11 de l’últim període. Amb poc més de sis minuts per jugar-se el Barça va tancar l’Egara a la seva porteria disposant de més d’una ocasió clara de gol. Finalment l’Egara va acabar suant una victòria que deixa al Barça amb novena posició amb només un punt de 9 possibles.