El derbi barceloní en un bon moment per al Barça

El derbi barceloní en un bon moment per al Barça

El Barça visita aquest dissabte el camp del RC Polo després de finalitzar la Copa del Rei en una meritòria tercera posició que confirma el bon estat de forma de l’equip

El camp del Reial Club de Polo de Barcelona serà l’escenari del derbi barceloní de la Divisió d’Honor espanyola d’hoquei herba. El Barça visitarà el Polo en un partit que serà la reedició de la semifinal de la Copa del Rei en la qual el Polo va guanyar per 1-4. Un partit, el de la Copa, que no va ser tant igualat com el què es va jugar al Pau Negre que va acabar amb victòria visitant per un ajustat 4-5.

El bon moment del Barça

Avui mateix, dues de les peces fonamentals d’aquest equip renovat, Oleguer Sagarra (el capità de l’equip) i Miki Delàs, han valorat el partit de demà. Per la seva banda, el capità de l’equip ha assegurat que “estem en un moment de forma molt bo, anímicament estem molt contents però no hem de perdre de vista que el nostre objectiu és la permanència”. A més, Sagarra també ha assegurat que “la derrota a la Copa no ens afecta gaire, nosaltres demà volem donar la talla perquè sempre volem mirar més amunt que avall però sabem que els favorits són ells”.

En aquest sentit, el jugador olímpic Miki Delàs ha recordat que “hem de tocar de peus a terra, juguem contra el líder, sabem que nosaltres ho estem fent bé, però anem amb peus de plom”. A més, Delàs ha volgut fer una crida a l’afició i ha recordat que “la part bona de jugar a Barcelona és que la meitat de la grada també pot ser del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut