El Barça femení rep el Castelldefels en un partit clau per mantenir la categoria

El Barça femení rep el Castelldefels en un partit clau per mantenir la categoria

Les blaugranes reben un rival directe que, en cas de victòria, deixarien a quatre punts a falta de dues jornades

El Pau Negre serà el terreny de joc en el qual, aquest diumenge a les 10.45 hores, el primer equip femení d’hoquei herba es jugarà bona part de les seves opcions de salvar la categoria. Tot i que les blaugranes arriben per davant a la classificació, el Barça necessita la victòria davant el Castelldefels per fer un pas cap a la permanència. Si el Barça suma els tres punts diumenge es quedarà amb 16 punts, i deixaria el Castelldefels a quatre punts de diferència.

Cinc equips involucrats a evitar el descens

Quan només resten tres jornades per arribar al final de la Lliga, un total de cinc equips estan immersos en la lluita per la permanència. Es tracta del Barça, el Castelldefels, el Club Egara, el Línia 22 i la Reial Societat.

Cal destacar que entre la sisena posició, la qual ocupa el Barça amb 13 punts en quinze jornades, i l’última classificada, la Reial Societat, amb 10 punts en catorze partits disputats, només hi ha tres punts de diferència. Aquesta situació farà que el tram final del curs sigui molt igualat. De fet, aquest cap de setmana està marcat en vermell, ja que hi haurà un enfrontament directe entre el Barça i el Castelldefels, però també perquè dos dels equips que tenen un partit menys (l’Egara i el Línia 22) recuperaran el seu duel pendent, fet que podria canviar la classificació per complet.

En aquesta recta final de temporada el Barça encara haurà de rebre al Pau Negre la Reial Societat, un altre rival directe, i visitar les líders de la Lliga, l’Universidad de Sevilla, en l’última jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut