Prova de foc abans de certificar la permanència

Prova de foc abans de certificar la permanència

El conjunt dirigit per Oriol Torras rep el Club de Campo en el primer match ball dels blaugranes per certificar la permanència

El Barça d’hoquei herba rebrà aquest diumenge el Club de Campo en el partit corresponent a la quinzena jornada de Lliga. Aquesta és la primera ocasió en la qual els blaugranes poden certificar la permanència de manera matemàtica, tot i que encara no depenen d’ells mateixos per aconseguir-ho.

Una nova prova de foc

El conjunt madrileny arriba al matx en plena persecució del RC Polo, que avantatja en quatre punts el Club de Campo. Tot i que els blaugranes són conscients que rebran un dels grans de la Divisió d’Honor espanyola, el conjunt dirigit per Oriol Torras vol mantenir el bon joc mostrat en les últimes jornades i que ha permès al Barça posar contra les cordes diversos rivals de la part alta de la classificació.

En el partit de la primera volta, disputat a Madrid, el Club de Campo va acabar emportant-se els tres punts per un ajustat 5 a 2 en un matx marcat pels dos gols matiners dels locals.

Una carambola a tres bandes per certificar la permanència

D’altra banda, un dels al·licients d’aquest partit per als blaugranes és que tenen el primer match ball per aconseguir la permanència de manera matemàtica. A falta de quatre jornades, i tot i que els culers ja pensen més a mirar cap amunt que no pas a salvar la categoria, el conjunt d’Oriol Torras afronta la primera oportunitat per mantenir-se, un any més, a la màxima competició estatal.

Per tal que això succeeixi el Barça necessita guanyar diumenge i esperar les derrotes del Complutense i de l’Atlètic Sant Sebastià. Tot i que les dues derrotes podrien arribar aquest cap de setmana, el Barça és conscient que guanyar el Club de Campo serà complicat, i per això el conjunt català espera certificar la permanència la propera jornada al camp de l’Atlètic Sant Sebastià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut