El Barça tanca amb derrota una gran temporada

El Barça tanca amb derrota una gran temporada

Els blaugranes no han pogut superar el Club de Campo en l’eliminatòria després de caure en els dos partits disputats a Madrid

El Barça d’hoquei herba, amb Oriol Torras a la banqueta, ha tancat aquest cap de setmana la temporada després de quedar eliminat als quarts de final a mans del Club de Campo. El conjunt madrileny es va imposar en el primer partit de l’eliminatòria per 3 a 0, i avui, amb un Barça obligat a bolcar-se en atac, els madrilenys han acabat guanyant per 6 a 1.

Una temporada per emmarcar

Tot i l’eliminació el primer equip d’hoquei herba finalitza una temporada que ha estat per emmarcar. Els blaugranes no només han arribat fins als quarts de final després de finalitzar la fase regular en una meritòria sisena posició, sinó que també van recollir una medalla de bronze a la Copa del Rei. A més, en el curs d’hoquei sala els barcelonistes es van proclamar campions de Catalunya i van signar un gran paper al campionat estatal, en què van acabar en tercera posició.

Després del partit, el tècnic blaugrana, Oriol Torras, ha assegurat: “Ara ens costarà valorar tot el que hem fet, però demà veurem la gran temporada que hem realitzat”. A més, Torras ha volgut agrair la tasca de tots els seus jugadors i ha posat en valor la temporada que tot l’equip ha realitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut