El Barça guanya al Junior als shootous i es planta a la semifinal de la Copa del Rei (4-3)

El conjunt dirigit per Oriol Torras s’ha avançat en tres ocasions però finalment el partit s’ha acabat decidint a la tanda de shootouts

El Barça ja espera rival per a la semifinal de la Copa del Rei d’Hoquei Herba després de superar al Junior per 4-3 en un partit que s’ha hagut de decidir als shootouts. Els blaugranes han dominat bona part del partit en el qual mai han anat per darrera en el marcador. De fet, el Barça s’ha avançat en tres ocasions però els de Sant Cugat han pogut tornar a empatar el partit minuts després de cada gol.

En el primer temps cap dels dos equips ha pogut moure el marcador, i no ha estat fins el minut 7 del segon quart quan a la sortida d’un penal córner Fergus Dan ha pogut anotar el primer gol del Barça (1-0). Els de Sant Cugat han empatat també mitjançant un penal córner dos minuts més tard. Abans d’arribar al descans, Xavi Sola ha anotat un impressionant gol que ha tornat a donar l’avantatge als blaugranes (2-1). Amb el temps del segon període complert, el Junior ha pogut empatar mitjançant un nou penal córner que ha deixat el matx amb empat a 2 al descans.

La història s’ha tornat a repetir en el tercer quart. En el minut tretze Eduard Garriga ha anotat el 3-2 per tornar a avançar al Barça però pocs minuts més tard, els de Sant Cugat han tornat a empatar (3-3).

Adrian Rafi, clau als shootouts

Després que el marcador no s’hagi mogut en l’últim quart, el partit s’ha hagut de decidir a la tanda de shootouts. El Barça ha començat molt bé, ja que el primer penal del Junior l’ha pogut aturar Adrian Rafi i Miki Delás ha avançat al Barça. El segon intent del Junior també l’ha acabat aturant el porter blaugrana i, tot i que el Barça ha tingut l’opció de posar el 0-2, el porter del Junior ha pogut salvar la situació.

Posteriorment, els tres llançadors del Junior han anotat però el Barça també ha pogut transformar els tres intents el què ha donat al Barça l’accés a la semifinal de demà (15.00 hores).

Miki Delàs: “El que hem fet no és una campanada”

Després del partit Miki Delàs, un dels pilars del Barça, ha assegurat que l’equip ha estat fidel a si mateix i que “ens mereixíem la victòria”. A més, Delàs ha destacat que “veníem convençuts de poder i guanyar i més després del partit de lliga”, “el que hem fet avui no és una campanada”.

Ara el Barça espera rival per a la semifinal de demà que es jugarà a les 15.00 hores. L’altre semifinalista ha de sortir del partit entre el RC Polo i el CD Terrassa.