El Barça, campió de Catalunya d’hoquei sala després de superar el CD Terrassa (1-0)

El Barça, campió de Catalunya d’hoquei sala després de superar el CD Terrassa (1-0)

Andreas Rafi, que ja va proclamar-se campió d'Espanya en la categoria cadet, ha marcat l’únic gol del partit gràcies a la transformació d’un penal córner.

El FC Barcelona s’ha proclamat aquest diumenge campió de Catalunya d’hoquei sala després de superar a la final el CD Terrassa per 1-0. Els blaugranes han donat la sorpresa guanyant la competició ja que no arribaven com a favorits.

El conjunt dirigit per Federico González va superar a la semifinal el Les Fonts en la tanda de shoot outs després d’empatar el partit a quatre. A la final, el Barça ha sabut gestionar el gol anotat en el primer temps per Andreas Rafi a la sortida d’un penal córner.

Ara el primer equip masculí de la secció amateur del FC Barcelona buscarà la classificació pel campionat d'Espanya d'hoquei sala. Per aconseguir-la els blaugranes hauran de quedar primers del seu grup en la fase sector que es disputarà la setmana vinent al pavelló de l'INEFC.

Andreas Rafi, dos títols en quinze dies

Amb només quinze anys el jove jugador de la casa Andreas Rafi s’ha convertit en l’heroi de la final d’avui. Gràcies al seu gol, el Barça s’ha emportat la final. Cal destacar però, que aquest no és el primer títol de Rafi, ja que, fa quinze dies es va proclamar campió d'Espanya d’hoquei sala en la categoria cadet després de superar el Junior per 3-2 a la final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut