Relleu a la banqueta del Barça d’hoquei herba després d’assolir la permanència

Relleu a la banqueta del Barça d’hoquei herba després d’assolir la permanència

Fede González, que continuarà vinculat a la secció, cedeix el càrrec d’entrenador a Oriol Torras un cop va certificar-se la permanència davant el Pozuelo

El Barça d’hoquei herba continuarà una temporada més a Divisió d’Honor. Això sí, ho farà amb un relleu a la banqueta. L’equip blaugrana va segellar la permanència a la màxima categoria després de solucionar amb èxit el Play Out davant el Pozuelo. Al Pau Negre es va guanyar (1-0), i a la tornada el partit va acabar sense gols i es va haver de decidir a la tanda de penals, en què va haver-hi una excel·lent actuació del porter blaugrana i els gols de David Terraza i Fergus Dunn.

Amb la permanència a la butxaca, l’entrenador Fede González deixa de ser l’entrenador per compromisos professionals i seguirà vinculat a la secció per col·laborar amb el projecte esportiu. El càrrec d’entrenador l’ocuparà el fins ara segon entrenador Oriol Torras.

En les dues últimes temporades Fede González ha aconseguit la permanència a Divisió d’Honor i també el campionat d’Espanya Infantil d’hoquei sala.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut